Corinna Harfouch

Corinna Harfouch
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :16.10.1954
Doğum Yeri:Suhl

Alman oyuncu.

Asıl adı Corinna Meffert'tir. Çöküş (2004), Bibi Blocksberg (2002) ve Vera Brühne (2001) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Lara
2019 Kranke Geschäfte
2018 Wer hat eigentlich die Liebe erfunden?
2018 So was von da
2017 Fack ju Göhte 3
2016 Holly (Kısa Film)
2015 Jack
2013 Finsterworld
2012 Puppe (Seslendirme)
2012 Ihr Brief zur Hochzeit (Kısa Film)
2012 Drei Zimmer/Küche/Bad
2012 Der Mondmann (Seslendirme)
2012 Was bleibt
2011 Looking for Simon
2011 Kein Sex ist auch keine Lösung
2011 Faust Sonnengesang (Seslendirme)
2011 Die Unsichtbare
2009 Whisky mit Wodka
2009 This Is Love
2009 Giulias Verschwinden
2008 Meine Mutter, mein Bruder und ich!
2008 Im Winter ein Jahr
2008 Berlin Calling
2007 Freigesprochen
2007 Frei nach Plan
2006 Temel Parçacıklar
2006 Koku: Bir Katilin Hikâyesi
2005 Rose
2005 Durch diese Nacht sehe ich keinen einzigen Stern
2004 Çöküş
2004 C(r)ook
2004 Bibi Blocksberg und das Geheimnis der blauen Eulen
2003 Hamlet_X
2002 Verrückt nach Paris
2002 Gebürtig
2002 Erkan & Stefan gegen die Mächte der Finsternis
2002 Bibi Blocksberg
2001 Das Monstrum
2000 Jetzt oder nie - Zeit ist Geld
2000 Fandango
1999 Grüne Wüste
1999 Die Wand
1999 Der grosse Bagarozy
1999 Bis zum Horizont und weiter
1998 Solo für Klarinette
1998 Das Mambospiel
1997 Cennet Yolcuları
1996 Sexy Sadie
1996 Irren ist männlich
1994 Stockholm Marathon
1994 Charlie & Louise - Das doppelte Lottchen
1994 Bekleyiş
1994 Abschied von Agnes
1993 Inge, April und Mai
1992 Thea und Nat
1992 Die Spur des Bernsteinzimmers
1991 Zwischen Pankow und Zehlendorf
1991 Der Tangospieler
1989 Pestalozzis Berg
1988 Yasemin
1988 Treffen in Travers
1988 Fallada - letztes Kapitel
1988 Die Schauspielerin
1987 Wengler & Söhne
1987 Der kleine Staatsanwalt
1986 Das Haus am Fluß
1983 Verzeihung, sehen Sie Fußball?

Televizyon

2019 Persona (TV Filmi)
2019 Zeit der Geheimnisse (Mini Dizi)
2018 Bella Block
2017 Viel zu nah (TV Filmi)
2016 Emma nach Mitternacht - Frau Hölle (TV Filmi)
2016 Die vermisste Frau (TV Filmi)
2015 Blochin: Die Lebenden und die Toten
2014 Der Fall Bruckner (TV Filmi)
2012 Tatort
2011 Schmidt & Schwarz (TV Filmi)
2010 Tod einer Schülerin (TV Filmi)
2009 Hand in Hand (TV Filmi)
2009 Ein Dorf sieht Mord (TV Filmi)
2008 Das Duo
2007 Teufelsbraten (TV Filmi)
2007 An die Grenze (TV Filmi)
2006 Blond: Eva Blond!
2006 Wut (TV Filmi)
2006 Silberhochzeit (TV Filmi)
2006 Helen, Fred und Ted (TV Filmi)
2004 Die fremde Frau (TV Filmi)
2001 Vera Brühne (TV Filmi)
2001 Doppelter Einsatz Berlin - Wehe dem, der liebt (TV Filmi)
2000 Der letzte Zeuge
2000 Stunde des Wolfs (TV Filmi)
1997 Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV Filmi)
1997 Des Teufels General (TV Filmi)
1996 Ärzte
1996 Wer anhält stirbt (TV Filmi)
1996 Verdammt, er liebt mich (TV Filmi)
1996 Gefährliche Freundin (TV Filmi)
1996 Der Ausbruch (TV Filmi)
1996 Das Tor des Feuers (TV Filmi)
1996 5 Stunden Angst - Geiselnahme im Kindergarten (TV Filmi)
1993 Unser Lehrer Doktor Specht
1993 Goldstaub (TV Filmi)
1991 Hüpf, Häschen, hüpf (TV Filmi)
1981 Die lange Ankunft des Alois Fingerlein (TV Filmi)
1980 Polizeiruf 110
1979 Verlobung in Hullerbusch (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Corinna Harfouch Fotoğrafları

Corinna Harfouch Fotoğrafları Corinna Harfouch Fotoğrafları Corinna Harfouch Fotoğrafları Corinna Harfouch Fotoğrafları Corinna Harfouch Fotoğrafları