Cory Dangerfield

Cory Dangerfield
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li heykeltraş, aktör, yapımcı ve yönetmen.

Son zamanların azizi lakabıyla tanınmaktadır. Templar Nation (2013), Sins of the Father (2016) ve WROL (2017) filmleriyle ün yapmıştır.

Filmografi

2018 Rustlers (Kısa Film)
2017 Small Town Crime
2017 The Forlorned
2017 The Stray
2017 Town Business (Kısa Film)
2016 The Boys at the Bar
2013 Templar Nation
2012 3 of a Kind
2011 For Robbing the Dead
2011 The Hunter (Kısa Film)
2001 Nobody's Baby
1999 Beyond the Prairie: The True Story of Laura Ingalls Wilder (Video Filmi)
1998 Bench at the Edge
1998 No More Baths
1997 The Face on the Barroom Floor
1994 Walker Texas Ranger 3: Deadly Reunion
1993 The Mountain of the Lord (Video Filmi)

Televizyon

2017 WROL
2015 Beyond (TV Filmi)
2014 Christmas Under Wraps (TV Filmi)
1996 Walker, Texas Ranger
1996 If Looks Could Kill (TV Filmi)
1990 Encyclopedia Brown

Video Oyunu

1994 Noctropolis (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Cory Dangerfield Fotoğrafları

Cory Dangerfield Fotoğrafları Cory Dangerfield Fotoğrafları Cory Dangerfield Fotoğrafları Cory Dangerfield Fotoğrafları Cory Dangerfield Fotoğrafları