Courteney Cox

Courteney Cox
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :15.06.1964
Doğum Yeri:Alabama

ABD'li oyuncu.

Tam adı Courteney Bass Cox'tur. Sıkı Dostlar (1994-2004), Çığlık (1996), Çığlık 3 (2000) ve Bitmeyen Kapışma (2001) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Scream
2016 Anneler ve Kızları
2014 UNICEF: Imagine (Kısa Video)
2012 Got Rights? (Kısa Film)
2011 Çığlık 4
2008 The Monday Before Thanksgiving (Kısa Film)
2008 Gerçek Masallar
2008 Alien Love Triangle (Kısa Film)
2006 Zoom - l'académie des super-héros
2006 Tripper
2006 Parti Hayvanları (Seslendirme)
2006 Barnyard (Video Oyunu - Seslendirme)
2005 Mi-temps au mitard
2004 November
2001 Get Well Soon
2001 Bitmeyen Kapışma
2001 Amours sous thérapie
2000 Çığlık 3
1999 The Runner
1997 Çığlık 2
1997 Commandements
1996 Çığlık
1996 Counting Crows: A Long December (Kısa Video)
1995 Toad the Wet Sprocket: Good Intentions (Kısa Video)
1995 The Rembrandts: I'll Be There for You (Kısa Video)
1994 Budala Dedektif
1992 Karşı Cins
1990 Shaking the Tree
1990 Monsieur Destinée
1990 Blue Desert
1988 Cocoon, le retour
1987 Le trésor de San Lucas
1987 He-Man Dünyalar Hakimi
1984 Bruce Springsteen: Dancing in the Dark (Kısa Video)

Televizyon

2022 Last Chance U
2022 Shining Vale (TV Filmi)
2020 Modern Family
2018 Utanmaz
2016 Charity Case (TV Filmi)
2016 Drunk History
2015 Barely Famous
2015 Cougar Town
2013 Go On
2012 Liaisons interdites (TV Filmi)
2011 Web Therapy
2011 Private Practice
2009 Web Therapy
2009 Scrubs
2008 Dirt
2004 Sıkı Dostlar
1999 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (Seslendirme)
1995 The Larry Sanders Show
1995 Portrait dans la nuit (TV Filmi)
1994 Seinfeld
1993 The Trouble with Larry
1992 Dream On
1992 Battling for Baby (TV Filmi)
1991 Morton & Hayes
1990 Curiosity Kills (TV Filmi)
1989 Le secret de Château Valmont (Mini Dizi)
1989 L'amour ruiné (TV Filmi)
1989 Sacrée famille
1988 I'll Be Home for Christmas (TV Filmi)
1987 Touristes en délire (TV Filmi)
1986 Sylvan in Paradise (Kısa Film)
1986 Cinayet Dosyası
1986 Aşk Gemisi
1986 Superminds
1985 Code Name: Foxfire
1984 As the World Turns

Yönetmen

2014 Just Before I Go
2008 The Monday Before Thanksgiving (Kısa Film)

Televizyon

2015 Cougar Town
2012 Liaisons interdites (TV Filmi)

Yapımcı

2014 Just Before I Go
2008 The Butler's in Love (Kısa Film)
2006 Tripper
2001 Amours sous thérapie

Televizyon

2022 Last Chance U
2019 9 Months with Courteney Cox (Belgesel)
2017 Celebrity Name Game (Mini Dizi)
2016 Charity Case (TV Filmi)
2015 Cougar Town
2013 Tripahoics (TV Programı)
2012 Liaisons interdites (TV Filmi)
2008 Dirt
2007 Daisy Does America
2005 Dirt Squirrel (TV Filmi)
2005 The MidNightly News (Kısa Film)
2005 Talk Show Diaries
2004 Mix It Up

Senaryo

2008 The Monday Before Thanksgiving (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Courteney Cox Fotoğrafları

Courteney Cox Fotoğrafları Courteney Cox Fotoğrafları Courteney Cox Fotoğrafları Courteney Cox Fotoğrafları Courteney Cox Fotoğrafları