Craig Arnold

Craig Arnold
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.5.1990
Doğum Yeri:Toronto

Kanadalı oyuncu.

Degrassi: The Next Generation (2012-2014), Haven (2011) ve Blackbird (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Ormandaki Cadı
2018 TMI Crossing the Threshold
2017 Ashes
2015 Anxietyville
2014 Wet Bum
2012 Blackbird
2011 The Weight (Kısa Film)
2010 Belly of the Whale (Kısa Film)
2009 Dog Girl (Kısa Film)

Televizyon

2019 Impulse
2019 Hudson & Rex
2018 Ransom
2017 Conviction
2014 Spun Out
2013 Played
2013 Lost Girl
2013 Bomb Girls
2015 Heartland
2012 The Firm
2012 King
2014 Degrassi: The Next Generation
2011 Haven

Görev Aldığı Yapımlar

Craig Arnold Fotoğrafları

Craig Arnold Fotoğrafları Craig Arnold Fotoğrafları Craig Arnold Fotoğrafları Craig Arnold Fotoğrafları Craig Arnold Fotoğrafları