Cüneyt İnay

Cüneyt İnay
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1983
Doğum Yeri:Kayseri

Türk senarist ve yönetmen.

Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezunudur. 3 sezon boyunca TV'de yayınlanan Geniş Aile dizisi ve bu diziden beyaz perdeye aktarılan Geniş Aile Yapıştır, Geniş Aile: Her Türlü ve Geniş Aile Komşu Kızı filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Geniş Aile Komşu Kızı

Senaryo

2019 Geniş Aile Komşu Kızı
2019 Geçmiş Olsun
2018 Aşk Bu Mu?
2016 Geniş Aile 2: Her Türlü
2015 Geniş Aile Yapıştır
2010 Vay Arkadaş

Televizyon

2017 Kalk Gidelim
2017 Babası (TV Filmi)
2016 Mahrumlar (TV Filmi)
2016 Güzel İkili (TV Filmi)
2014 Boynu Bükükler
2013 Bir Yastıkta
2011 Geniş Aile

Görev Aldığı Yapımlar

Cüneyt İnay Fotoğrafları

Cüneyt İnay Fotoğrafları Cüneyt İnay Fotoğrafları Cüneyt İnay Fotoğrafları Cüneyt İnay Fotoğrafları