Damien Bonnard

Damien Bonnard
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :22.7.1978
Doğum Yeri:Gard

Fransız aktör.

Dunkirk (2017), Dimdik Ayakta (2016) ve Seninle Başım Dertte (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Bus N
2019 J'accuse
2019 Le chant du loup
2019 Curiosa
2019 Blanche Comme Neige
2019 Les misérables
2018 Madam (Kısa Film)
2018 Cross (Kısa Film)
2018 Seninle Başım Dertte
2018 La nuit des sacs plastiques (Kısa Film)
2017 Gerçek Bir Hikayeden Uyarlanmıştır
2017 Viré (Kısa Film)
2017 Thirst Street
2017 Les misérables (Kısa Film)
2017 Dunkirk
2017 9 doigts
2016 Voir du pays
2016 Vendeur
2016 La ville bleue (Kısa Film)
2016 Dimdik Ayakta
2015 La résistance de l'air
2015 Papa, Alexandre, Maxime & Eduardo (Kısa Film)
2015 Les filles (Kısa Film)
2015 Les bêtes sauvages (Kısa Film)
2015 La terre penche
2015 L'astragale
2014 Think of Me (Kısa Film)
2014 Petit lapin (Kısa Film)
2014 Mon héros (Kısa Film)
2014 Mercuriales
2014 Ce monde ancien (Kısa Film)
2014 Après eux (Kısa Film)
2013 The Ballad of Billy the Kid (Kısa Film)
2013 Rétention (Kısa Film)
2013 La pièce manquante
2013 L'instant fragile de nos retrouvailles (Kısa Film)
2013 Je sens plus la vitesse (Kısa Film)
2013 Chaource (Kısa Film)
2013 Calme et clair, vue dégagée, pas de vis-à-vis (Kısa Film)
2012 Un week-end à Paris (Kısa Film)
2012 Un plan parfait
2012 Orléans
2012 Le monde à l'envers (Kısa Film)
2012 La viande et le mulet (Kısa Film)
2012 Faux frères (Kısa Film)
2012 Augustine
2011 Low Cost
2011 Les racines du ciel (Kısa Film - Seslendirme)
2011 Je suis, tu étais, nous serons (Kısa Film)
2011 Blanc (Kısa Film)
2010 Rencontre (Kısa Film)
2010 Le bruit des glaçons
2010 L'envers du ciel! (Kısa Film)
2010 Hors la loi
2009 La mort de Philippe Sella (Kısa Film)

Televizyon

2016 Loin de chez nous
2015 Paris
2014 Meurtres à...
2013 Nicolas Le Floch
2013 La Famille Katz
2012 Trafics

Görev Aldığı Yapımlar

Damien Bonnard Fotoğrafları

Damien Bonnard Fotoğrafları Damien Bonnard Fotoğrafları Damien Bonnard Fotoğrafları Damien Bonnard Fotoğrafları Damien Bonnard Fotoğrafları