Damla Aslanalp

Damla Aslanalp
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.6.1990
Doğum Yeri:Gelsenkirchen

Türk oyuncu.

Tam adı Nergiz Damla Aslanalp’tır. Aslen Erzurumludur ve baba tarafından Çerkes kökenlidir. 2013 yılında Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde düzenlenen ‘Miss Turkuaz’ yarışmasında üçüncü olmuş, Mahsun Kırmızıgül'ün Kadim Dostum adlı projesi için Almanya’da yaptığı seçmelerde 130 kişi arasından seçilmiştir.

Filmografi

2019 Enes Batur Gerçek Kahraman

Televizyon

2017 Kırlangıç Fırtınası
2016 Hayat Sevince Güzel
2015 Filinta
2014 Kadim Dostum

Görev Aldığı Yapımlar

Damla Aslanalp Fotoğrafları

Damla Aslanalp Fotoğrafları Damla Aslanalp Fotoğrafları Damla Aslanalp Fotoğrafları Damla Aslanalp Fotoğrafları Damla Aslanalp Fotoğrafları