Damson Idris

Damson Idris
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.9.1991
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.

Brunel Üniversitesi oyunculuk bölümü mezundur. Miranda (2009), Doktorlar (2000) ve Casualty (1986) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2018 Farming
2018 Yolcu
2018 Astral Boyut
2017 Sadakat Yolunda
2016 City of Tiny Lights
2012 My Brother the Devil
2011 Hiding in the Light (Kısa Film)

Televizyon

2019 Snowfall
2019 The Twilight Zone
2019 Kara Ayna
2015 Doctors
2015 Casualty
2014 The Missing
2014 Babylon (Mini Dizi)
2013 Miranda

Görev Aldığı Yapımlar

Damson Idris Fotoğrafları

Damson Idris Fotoğrafları Damson Idris Fotoğrafları Damson Idris Fotoğrafları Damson Idris Fotoğrafları Damson Idris Fotoğrafları