Daniel Horvath

Daniel Horvath
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.8.1983
Doğum Yeri:Kirovsk

Macar asıllı Rus oyuncu.

Annesi Valentina Horvath Macar, babası Andrey Panchenko ise Rus'tur. Aída (2005), La Riera (2010), Kamikaze (2014) ve Diriliş Projesi (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Ventajas de viajar en tren
2019 Paradise Hills
2018 Yo, Monstruo (Kısa Film)
2018 Flotando (Kısa Film)
2017 Framed
2017 Exile (Kısa Film)
2017 Impacto
2016 Dirilis Projesi
2016 Blood Bonding (Kısa Film)
2015 Washakie y el chico de las manos mojadas (Kısa Film)
2014 Kamikaze
2013 Encounter with a Mirror (Kısa Film)
2011 Un regalo para mí (Kısa Film)
2011 Secció 8 (Kısa Film)
2011 Records Implantats (Kısa Film)
2011 Jimmy Karont (Kısa Film)
2010 Polvos Mágicos (Kısa Film)

Televizyon

2018 The Show
2016 Buscando el norte
2014 La Riera
2013 Aída

Yapımcı

2018 Lena y Elena (Kısa Film)
2017 Exile (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Daniel Horvath Fotoğrafları

Daniel Horvath Fotoğrafları Daniel Horvath Fotoğrafları Daniel Horvath Fotoğrafları Daniel Horvath Fotoğrafları Daniel Horvath Fotoğrafları