Danielle Guldin

Danielle Guldin
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li oyuncu.

Tam adı Danielle Alaine Guldin'dir. Dedikoducu Kız (2010), Limit Yok (2011) ve Vault (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır. 2016 yılı yapımı The Weekend isimli kısa filmde oyuncu, senarist ve yönetmen görevlerinde bulunmuştur.

Filmografi

2019 Katil Bebek Geri Döndü
2019 Sensory Perception
2019 Vault
2018 Midnight Delivery (Kısa Film)
2018 The Manor
2017 Noel'i Kurtarmak
2016 The Weekend (Kısa Film)
2015 Almost Mercy
2014 The Opposite Sex
2014 Finders Keepers (Kısa Film)
2011 Limit Yok

Televizyon

2018 Mismanaged
2018 Quantico
2017 Mating (TV Filmi)
2017 Good n Screwed (Kısa Film)
2014 Gotham
2014 Unforgettable
2014 Law & Order: Special Victims Unit
2013 In Between Men
2013 Deadly Sins (Belgesel Dizi)
2010 Dedikoducu Kız

Görev Aldığı Yapımlar

Danielle Guldin Fotoğrafları

Danielle Guldin Fotoğrafları Danielle Guldin Fotoğrafları Danielle Guldin Fotoğrafları Danielle Guldin Fotoğrafları Danielle Guldin Fotoğrafları