Dariusz Chojnacki

Dariusz Chojnacki
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.9.1981
Doğum Yeri:Zabrze

Polonyalı aktör.

Chce sie zyc (2013), Chrzest (2010) ve Teatr telewizji (1953) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Odnajde cie
2018 Fuga
2018 Yüz
2017 Badylok (Kısa Film - Seslendirme)
2017 Zgoda
2016 Rezerwacja (Kısa Film)
2016 Pitbull. Niebezpieczne kobiety
2016 Szczescie swiata
2015 Nowy swiat
2015 Drzewo i ja
2014 Matka
2014 Pogrzebiny (Kısa Film)
2014 Pani z przedszkola
2014 Zblizenia
2013 Chce sie zyc
2012 When the Light of Dawn Arises (Kısa Film)
2012 Oblawa
2010 Chrzest
2008 Drzazgi
2007 Aleja gówniarzy
2006 Swoimi slowa@mi (Kısa Film)

Televizyon

2018 Rojst
2017 Teatr telewizji
2014 Wataha
2012 Czas honoru
2012 Pierwsza milosc

Görev Aldığı Yapımlar

  • Yüz, 2018, Oyuncu

Dariusz Chojnacki Fotoğrafları

Dariusz Chojnacki Fotoğrafları Dariusz Chojnacki Fotoğrafları Dariusz Chojnacki Fotoğrafları Dariusz Chojnacki Fotoğrafları Dariusz Chojnacki Fotoğrafları