Dascha Polanco

Dascha Polanco
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :3.12.1982
Doğum Yeri:Dominik

Dominikli oyuncu.

Orange Is the New Black (2013), American Crime Story (2016) ve Irishman (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 iGilbert
2020 Samaritan
2020 In the Heights
2019 Spilt Milk (Kısa Film)
2019 İrlandalı
2017 Mutafukaz (Seslendirme)
2016 The Perfect Match
2015 Joy
2014 Şans Ayağıma Geldi
2013 Gimme Shelter

Televizyon

2019 Evil
2019 Orange Is the New Black
2019 Desus & Mero
2019 When They See Us (Mini Dizi)
2019 Russian Doll
2018 American Crime Story
2012 NYC 22
2011 Unforgettable

Görev Aldığı Yapımlar

Dascha Polanco Fotoğrafları

Dascha Polanco Fotoğrafları Dascha Polanco Fotoğrafları Dascha Polanco Fotoğrafları Dascha Polanco Fotoğrafları Dascha Polanco Fotoğrafları