Dash Mihok

Dash Mihok
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.4.1974

Filmografi:
Umut Işığım  (2012)  
On The Inside  (2011)  
Yakın Tehdit  (2011)  
The Fp  (2010)  
Punisher: War Zone  (2008)  
Ben Efsaneyim  (2007)  
Sex and Death 101  (2007)  
Loveless in Los Angeles  (2007)  
Superheroes  (2007)  
Kiss Kiss Bang Bang  (2005)  
Yarından Sonra  (2004)  
Hustle (2004)  (2004)  
Connie Ve Carla  (2004)  
Death Valley  (2004)  
The Guru  (2002)  
Hesaplaşma  (2002)  
The Journeyman  (2001)  
One Eyed King  (2001)  
Nailed  (2001)  
Finder's Fee  (2001)  
Whiteboyz  (1999)  
İnce Kırmızı Hat  (1998)  
Telling You  (1998)  
Romeo ve Juliet  (1996)  
Kardeş Gibiydiler  (1996)  
Foxfire  (1996) 

Oyuncu Olduğu Diziler:
Ray Donovan Sezon 1  (2013)  
The Good Wife  (2010)  
Felicity  (2002) 

Görev Aldığı Yapımlar

Dash Mihok Fotoğrafları

Dash Mihok Fotoğrafları Dash Mihok Fotoğrafları Dash Mihok Fotoğrafları Dash Mihok Fotoğrafları Dash Mihok Fotoğrafları