David A. Armstrong

David A. Armstrong
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :13.12.1962

ABD'li oyuncu, yapımcı ve yönetmen.

Görüntü yönetmenliğini yaptığı Testere film serileri, 2:13 (2009) ve Suikastçı (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 The Assassin's Code
2013 Pawn

Yapımcı

2018 The Assassin's Code
2017 Midnight Clear (Kısa Film)
2009 2:13
2002 sIDney (Kısa Film)
2001 New Suits (Kısa Film)

Oyuncu

1992 Witchcraft IV: The Virgin Heart (Video)

Görev Aldığı Yapımlar

David A. Armstrong Fotoğrafları

David A. Armstrong FotoğraflarıDavid A. Armstrong FotoğraflarıDavid A. Armstrong FotoğraflarıDavid A. Armstrong FotoğraflarıDavid A. Armstrong Fotoğrafları