David A. Armstrong

David A. Armstrong
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :13.12.1962

ABD'li oyuncu, yapımcı ve yönetmen.

Görüntü yönetmenliğini yaptığı Testere film serileri, 2:13 (2009) ve Suikastçı (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 The Assassin's Code
2013 Pawn

Yapımcı

2018 The Assassin's Code
2017 Midnight Clear (Kısa Film)
2009 2:13
2002 sIDney (Kısa Film)
2001 New Suits (Kısa Film)

Oyuncu

1992 Witchcraft IV: The Virgin Heart (Video)

Görev Aldığı Yapımlar

David A. Armstrong Fotoğrafları

David A. Armstrong Fotoğrafları David A. Armstrong Fotoğrafları David A. Armstrong Fotoğrafları David A. Armstrong Fotoğrafları David A. Armstrong Fotoğrafları