David E. Cazares

David E. Cazares
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

İspanyol yapımcı ve oyuncu.

Asıl mesleği avukatlıktır. 13. Cuma (2017) ve Forsaken (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Pharoahs
2017 13. Cuma
2016 La Frontera
2016 Forsaken
2013 The Cloth

Yapımcı

2017 13. Cuma

Görev Aldığı Yapımlar

David E. Cazares Fotoğrafları

David E. Cazares Fotoğrafları David E. Cazares Fotoğrafları David E. Cazares Fotoğrafları David E. Cazares Fotoğrafları David E. Cazares Fotoğrafları