David Harbour

David Harbour
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :10.4.1975
Doğum Yeri:New York

ABD'li aktör.

Quantum of Solace (2008), Hayallerin Peşinde (2008), Tehlikeli Takip (2012), Suicide Squad: Gerçek Kötüler (2016) filmleri ve Netflix dizisi Tuhaf Şeyler (2016) ile tanınmıştır.

İlk olarak Broadway'de sahnelenen tiyatro oyunlarındaki performansıyla dikkat çekti ve 2005 yılında Kim Korkar Hain Kurttan? oyunundaki performansıyla Tony Ödülü'ne aday gösterildi. Günümüzde Netflix'te yayınlanan Tuhaf Şeyler dizisinde Polis Şefi Jim Hopper rolünü canlandıran Harbour, dizideki performansıyla 2017'de Primetime Emmy Ödülü ve Altın Küre Ödülü'ne aday gösterildi.

Filmografi

2019 Dhaka
2019 Hellboy
2018 Human Affairs
2017 Sleepless
2016 Suicide Squad: Gerçek Kötüler
2015 Kara Düzen
2014 Kanunun Ötesinde
2014 Adalet
2014 X/Y
2013 JFK Suikasti
2013 Muhbir
2012 Aramızda
2012 Tehlikeli Takip
2012 Knife Fight
2011 Isolation
2011 W.E.
2011 The Convincer
2011 Yeşil Yaban Arısı
2010 Her Gün
2009 Devlet Oyunları
2008 Hayallerin Peşinde
2008 Quantum of Solace
2007 Anestezi
2007 Midnight Son (Kısa Film)
2006 Shut Up and Sing
2005 Confess
2005 Brokeback Dağı
2005 Dünyalar Savaşı
2004 Kinsey

Televizyon

2019 Tuhaf Şeyler
2018 Animals. (Seslendirme)
2018 Drunk History
2016 Crisis in Six Scenes
2016 Banshee
2015 State of Affairs
2014 Haber Stüdyosu
2014 Manhattan
2014 Rake
2012 Elementary
2012 Blue
2012 Pan Am
2012 Midnight Sun (TV Filmi)
2011 Tilda (TV Filmi)
2009 Royal Pains
2009 Law & Order: Criminal Intent
2009 Lie to Me
2008 Law & Order
2007 The Unit
2006 The Book of Daniel
2003 Hack
2002 Law & Order: Special Victims Unit

Görev Aldığı Yapımlar

David Harbour Fotoğrafları

David Harbour Fotoğrafları David Harbour Fotoğrafları David Harbour Fotoğrafları David Harbour Fotoğrafları David Harbour Fotoğrafları