David Strathairn

David Strathairn
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :26.01.1949
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li oyuncu ve yapımcı.

Tam adı David Russell Strathairn'dir. İyi Geceler, İyi Şanslar (2005), Lincoln (2012), Godzilla (2014) ve Los Angeles Sırları (1997) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Where the Crawdads Sing
2022 The Gettysburg Address (Belgesel - Seslendirme)
2021 Nightmare Alley
2020 Nomadland
2020 Kaçak Joe
2019 The Devil Has a Name
2019 Godzilla II: Canavarlar Kralı
2018 UFO
2018 LCD Soundsystem: Oh Baby (Kısa Video)
2018 Interview avec Dieu
2018 Fast Color: Gücünü Serbest Bırak
2017 Kasım Suçluları
2017 En Karanlık Saat (Seslendirme)
2016 Pastoral Amerika
2016 He Does Not Want Peace (Kısa Film)
2015 Sessiz Çığlık
2015 Repeater (Kısa Film)
2015 Oliver's Deal
2015 Marigold Oteli'nde Hayatımın Tatili 2
2014 Godzilla
2013 No God, No Master
2012 Maladies
2012 Lincoln
2012 Bourne'un Mirası
2010 Muhbir
2010 Howl
2010 The Tempest
2009 Kisses Over Babylon (Kısa Film)
2009 Davetsiz
2009 Âmes en stock
2008 Spiderwick Günceleri
2007 Steel Toes
2007 Son Ültimatom
2007 Racing Daylight
2007 Matters of Life and Death (Kısa Film)
2007 Cinayet Gecesi
2007 Benim Aşk Pastam
2006 Zafer Bizimdir
2006 The Shovel (Kısa Film)
2006 The Sensation of Sight
2006 Heavens Fall
2005 The Notorious Bettie Page
2005 Missing in America
2005 İyi Geceler, İyi Şanslar
2004 Girdap
2003 The Root
2002 Speakeasy
2002 Blue Car
2001 The Victim (Kısa Film)
2001 Ball in the House
2000 Harrison's Flowers
2000 A Good Baby
1999 Une carte du monde
1999 Bir Yaz Gecesi Rüyası
1999 Limbo
1998 With Friends Like These...
1998 La girafe
1998 Küçük Mucize
1997 The Climb
1997 Song of Hiawatha
1997 Los Angeles Sırları
1997 Bad Manners
1996 Mother Night
1995 Yılbaşı Tatili
1995 Isaiah'ı Kaybetmek
1995 Dolores
1994 Vahşi Nehir
1994 April One
1993 Tehlikeli Bir Kadın
1993 Şirket
1993 Lost in Yonkers
1992 Şifreciler
1992 Kızlar Sahada
1992 İhtiras Balığı
1992 Bob Roberts
1991 City of Hope
1991 Big Girls Don't Cry... They Get Even
1990 Memphis Belle
1989 The Feud
1988 Un Anglais à New York
1988 Nicky et Gino
1988 Les coulisses de l'exploit
1988 Call Me
1987 Matewan
1986 Comme un chien enragé
1985 When Nature Calls
1984 Iceman
1984 Brother
1983 Lovesick
1983 Le mystère Silkwood
1983 Enormous Changes at the Last Minute
1979 Return of the Secaucus Seven

Televizyon

2020 Interrogation
2020 Day by Day
2019 The Expanse
2019 Billions
2018 McMafia
2018 Hervé ile Akşam Yemeği (TV Filmi)
2017 Z: Là où tout commence
2016 The Blacklist
2015 Axe Cop
2014 Clementine (TV Filmi)
2012 Hemingway & Gellhorn (TV Filmi)
2012 Alphas
2010 Temple Grandin (TV Filmi)
2010 Matadors (TV Filmi)
2010 Doktor House
2009 American Experience (Belgesel)
2008 Monk
2007 The Supreme Court
2005 American Masters (Belgesel)
2004 Soprano Ailesi
2004 Paradise (TV Filmi)
2002 Master Spy: The Robert Hanssen Story (TV Filmi)
2002 Lathe of Heaven (TV Filmi)
2001 Big Apple
2000 The Wonderful World of Disney
2000 Freedom Song (TV Filmi)
1998 Evidence of Blood (TV Filmi)
1997 In the Gloaming (TV Filmi)
1996 Beyond the Call (TV Filmi)
1993 The American Clock (TV Filmi)
1992 O Pioneers! (TV Filmi)
1991 Without Warning: The James Brady Story (TV Filmi)
1991 Son of the Morning Star (Mini Dizi)
1991 Lethal Innocence (TV Filmi)
1991 The Days and Nights of Molly Dodd
1990 Judgment (TV Filmi)
1990 Emeutes en Californie (TV Filmi)
1990 Büyük Tuzak
1989 Day One (TV Filmi)
1988 Equalizer
1987 Spenser
1987 Les ordres de la loi (TV Filmi)
1985 Kanun Namına
1985 Search for Tomorrow
1964 Another World

Görev Aldığı Yapımlar

David Strathairn Fotoğrafları

David Strathairn FotoğraflarıDavid Strathairn FotoğraflarıDavid Strathairn FotoğraflarıDavid Strathairn FotoğraflarıDavid Strathairn Fotoğrafları