David Yarovesky

David Yarovesky
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Yarvo ismini kullanmaktadır. Brightburn (2019), Galaksinin Koruyucuları (2014) ve The Hive (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Hell Hath No Fury (Kısa Film)
2019 Brightburn
2017 Guardians of the Galaxy: Inferno (Kısa Video)
2014 The Hive 
2014 Korn: Hater (Kısa Video)
2011 Julian Perretta: If I Ever Feel Better (Kısa Video)
2011 Ghild (Kısa Film)
2010 Julian Perretta: Wonder Why (Kısa Video)
2004 A Funny Thing Happened at the Quick Mart (Kısa Film)

Televizyon

2013 Team Unicorn

Video Oyunu

2017 Belko VR: An Escape Room Experiment

Yapımcı

2020 Hell Hath No Fury (Kısa Film)
2011 Ghild (Kısa Film)
2010 Julian Perretta: Wonder Why (Kısa Video)
2008 Strange Fruit (Kısa Film)

Televizyon

2008 Sparky & Mikaela
2009 PG Porn (Mini Dizi)

Senaryo

2014 The Hive
2011 Ghild (Kısa Film)
2004 A Funny Thing Happened at the Quick Mart (Kısa Film)

Oyuncu

2014 Galaksinin Koruyucuları

Görev Aldığı Yapımlar

David Yarovesky Fotoğrafları

David Yarovesky Fotoğrafları David Yarovesky Fotoğrafları David Yarovesky Fotoğrafları David Yarovesky Fotoğrafları David Yarovesky Fotoğrafları