David Yates

David Yates
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :8.10.1963
Doğum Yeri:Merseyside

İngiliz aktör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2 (2011), Tarzan Efsanesi (2016) ve Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı (2007) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2024 Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? 5
2022 Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? 4
2020 Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? 3
2018 Fantastik Canavarlar: Grindelwald'in Suçları
2016 Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?
2016 Tarzan Efsanesi
2011 Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2
2010 Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1
2009 Harry Potter ve Melez Prens
2007 Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2002 Rank (Kısa Film)
1998 The Tichborne Claimant
1996 Punch (Kısa Film)
1992 Good Looks (Kısa Film)
1991 The Weaver's Wife (Kısa Film)
1991 Oranges and Lemons (Kısa Film)
1988 When I Was a Girl (Kısa Film)

Televizyon

2014 Tyrant
2005 The Girl in the Café (TV Filmi)
2004 Sex Traffic (Mini Dizi)
2003 The Young Visiters (TV Filmi)
2003 State of Play (Mini Dizi)
2001 The Way We Live Now
2000 The Sins (Mini Dizi)
1995 The Bill
1995 Tale of Three Seaside Towns (Belgesel Dizi)
1994 Moving Pictures (Belgesel Dizi)

Yapımcı

2016 Tarzan Efsanesi
2014 Tyrant

Televizyon

1995 Tale of Three Seaside Towns (Belgesel Dizi)
1988 When I Was a Girl (Kısa Film)

Senaryo

1991 The Weaver's Wife (Kısa Film)
1988 When I Was a Girl (Kısa Film)

Oyuncu

2016 Hollywood's Best Film Directors (TV Dizisi)

David Yates Fotoğrafları

David Yates Fotoğrafları David Yates Fotoğrafları David Yates Fotoğrafları David Yates Fotoğrafları David Yates Fotoğrafları