David Zayas

David Zayas
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :15.8.1962
Doğum Yeri:Ponce

Porto Riko'lu oyuncu.

Yukarıdaki Tehlike (2010), Cehennem Melekleri (2010) ve Dexter (2006) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Tell No Tales
2021 R#J
2020 Vücut Kamerası
2020 The Outside Story (Seslendirme)
2020 Force of Nature
2020 Eli Moran
2019 Break In (Kısa Film)
2017 Shine
2017 Lost Cat Corona
2017 Genç Titanlar: Judas Sözleşmesi (Video - Seslendirme)
2016 Tallulah
2016 Lennon Raporu
2016 11:55
2015 The Wannabe
2014 Dalgaların Üstünde
2014 Annie
2013 Samuel Bleak
2012 Junction
2010 Yukarıdaki Tehlike
2010 Shadowboxing
2010 H.A.W.X.2 (Video Oyunu - Seslendirme)
2010 Coach (Video)
2010 Cehennem Melekleri
2010 13
2009 Wake
2009 Flying By
2009 Concerto (Kısa Film)
2009 Burning Mussolini
2007 The Savages
2007 Avukat
2006 Bristol Boys
2006 16 blok
2005 Sangre/Blood (Kısa Film)
2005 La fiesta del Chivo
2005 Çevirmen
2004 Mimmo & Paulie (Kısa Film)
2004 Jailbait
2004 Brooklyn Bound
2003 La Araña (Kısa Film)
2003 Anne B. Real
2002 Washington Heights
2002 A Gentleman's Game
2001 Sam the Man
2000 Çeteler Savaşı
1999 Yaşamın Kıyısında
1999 Kingdom Come
1998 Tutku
1998 Scar City
1998 Return to Paradise
1998 Omuz Omuza
1998 O.K. Garage
1998 Bleach (Kısa Film)
1998 Above Freezing
1997 Lena's Dreams

Televizyon

2021 Blanco (TV Filmi)
2019 Deadly Class
2019 Blue Bloods
2018 Quantico
2018 Chicago P.D.
2018 Staties (TV Filmi)
2018 Seven Seconds (Mini Dizi)
2017 The Guest Book
2017 Shut Eye
2017 Bloodline
2016 The Blacklist
2015 Gotham
2015 Elementary
2014 Saint George
2013 The Following
2013 Dexter
2013 Deception
2013 Jodi Arias: Dirty Little Secret (TV Filmi)
2012 Şüpheli Şahıs
2012 Grimm
2010 Law & Order: Criminal Intent
2009 In Plain Sight
2009 CSI: Miami
2008 Law & Order
2007 Without a Trace
2007 The Closer
2007 Shark
2007 Burn Notice
2006 Numb3rs
2006 Conviction
2006 The Path to 9/11 (Mini Dizi)
2005 Angel (TV Filmi)
2003 Oz
2003 Undefeated (TV Filmi)
2003 Angels in America (Mini Dizi)
2002 UC: Undercover
2002 The Guiding Light
2002 Law & Order: Special Victims Unit
2001 Wit (TV Filmi)
2000 The Beat
2000 NYPD Blue
2000 All My Children
1999 Third Watch
1998 Trinity
1997 Feds
1996 New York Undercover

Yönetmen

2021 10-13

Yapımcı

2021 10-13
2019 Break In (Kısa Film)

Senaryo

2021 10-13

Görev Aldığı Yapımlar

David Zayas Fotoğrafları

David Zayas Fotoğrafları David Zayas Fotoğrafları David Zayas Fotoğrafları David Zayas Fotoğrafları David Zayas Fotoğrafları