Deborah Mailman

Deborah Mailman
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :14.7.1972
Doğum Yeri:Queensland

Avustralyalı oyuncu.

Aslen Avustralya yerlisi Aborjin kabilesine mensuptur. Avustralya Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü kazanan ilk Aborjin oyuncudur. Queensland University of Technology drama yönetmenliği bölümünü bitirdi. Les Saphirs (2012), Offspring (2010-2017), Bran Nue Dae (2009) ve Mystery Road (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Combat Wombat (Seslendirme)
2020 2067
2019 H Is for Happiness
2017 Three Summers
2017 Djali (Kısa Film)
2017 A Few Less Men
2015 Blinky Bill the Movie (Seslendirme)
2015 Cesur Köpek
2014 Aéro Kids
2013 The Darkside
2012 Mental
2012 Les Saphirs
2009 Daniel's 21st (Kısa Film)
2009 Bran Nue Dae
2007 Lucky Miles (Seslendirme)
2006 The Book of Revelation
2002 Çit
2000 The Third Note (Kısa Film)
2000 Cercle intime
1999 Chère Claudia
1998 Radiance

Televizyon

2019 Total Control
2018 Mystery Road
2018 Bite Club
2018 Jack Irish
2017 Little J & Big Cuz
2017 Get Krack!n
2017 Cleverman
2017 Offspring
2016 Wolf Creek
2016 Tomorrow, When the War Began
2016 Please Like Me
2016 Black Comedy
2015 Redfern Now: Promise Me (TV Filmi)
2014 Jack Irish: Dead Point (TV Filmi)
2014 It's a Date
2013 Redfern Now
2012 Mabo (TV Filmi)
2009 Rush
2007 Stupid Stupid Man
2006 Two Twisted
2005 The Alice
2005 The Secret Life of Us
2001 The Secret Life of Us (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Deborah Mailman Fotoğrafları

Deborah Mailman Fotoğrafları Deborah Mailman Fotoğrafları Deborah Mailman Fotoğrafları Deborah Mailman Fotoğrafları Deborah Mailman Fotoğrafları