Denise Ankel

Denise Ankel
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1986
Doğum Yeri:Berlin

Türk asıllı Alman oyuncu.

Kreuzberg (2018), Immigration Game (2017) ve Madımak: Carina'nın Günlüğü (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Kreuzberg (Ayrıca yapımcı ve cast direktörü)
2017 Düş Kırgınları
2017 Immigration Game

Televizyon

2017 DYLAN
2016 Hayat Sarkışı
2016 Meral, Kızım (Kısa Film)
2015 Ich bin dann mal weg
2015 Madımak: Carina'nın Günlüğü

Görev Aldığı Yapımlar

Denise Ankel Fotoğrafları

Denise Ankel Fotoğrafları Denise Ankel Fotoğrafları Denise Ankel Fotoğrafları Denise Ankel Fotoğrafları Denise Ankel Fotoğrafları