Denise Gough

Denise Gough
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.2.1980
Doğum Yeri:Ennis

İrlandalı aktris.

2003 yılında Academy of Live and Recorded Arts'tan mezun olmuştur. People, Places and Things (2015) ve Angels in America (2017) oyunlarıyla tanınmıştır. Ayrıca bu oyunlardaki performansıyla 2016 ve 2018 yıllarında iki kez Laurence Olivier Ödülü kazanmıştır. Sinemada ise 2019 yılı yapımı Kral Olacak Çocuk, 2014 yılı yapımı 71 ve Özgürlük Dansı filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Monday
2019 Kral Olacak Çocuk
2018 Steel Country
2018 Colette
2018 Juliet, Naked
2017 Nadia (Kısa Film)
2017 National Theatre Live: Angels in America Part Two - Perestroika
2017 National Theatre Live: Angels in America Part One - Millennium Approaches
2014 Özgürlük Dansı
2014 71
2014 The Quiet Roar
2013 Waxwing (Kısa Film)
2010 Desire (Kısa Film)
2010 Robin Hood
2010 The Kid
2007 Outlanders
2004 The Sound of Silence (Kısa Film)

Televizyon

2017 Paula (Mini Dizi)
2017 Guerrilla (Mini Dizi)
2017 Apple Tree Yard (Mini Dizi)
2016 Neil Gaiman's Likely Stories (Mini Dizi)
2016 The Fall
2016 Stan Lee's Lucky Man
2015 Cuffs (Mini Dizi)
2015 New Tricks
2014 The Duchess of Malfi (TV Filmi)
2014 Stella
2014 The Musketeers
2013 What Remains (Mini Dizi)
2013 Complicit (TV Filmi)
2012 Titanic: Blood and Steel (Mini Dizi)
2011 Holby City
2010 Silent Witness
2009 Waking the Dead
2009 The Bill
2008 Messiah: The Rapture (Mini Dizi)
2008 The Shooting of Thomas Hurndall (TV Filmi)
2007 The Inspector Lynley Mysteries
2004 Lie with Me (TV Filmi)
2004 Casualty

Video Oyunları (Seslendirme)

2017 Mass Effect: Andromeda
2016 Wiedzmin 3: Dziki Gon Krew i wino
2016 Dragon Quest Heroes II
2016 XCom 2
2015 Star Wars: Battlefront
2015 Wiedzmin 3: Dziki Gon
2015 Doragon kuesuto hîrôzu: Yamiryuu to sekaiju no shiro
2013 Divinity: Dragon Commander

Görev Aldığı Yapımlar

Denise Gough Fotoğrafları

Denise Gough Fotoğrafları Denise Gough Fotoğrafları Denise Gough Fotoğrafları Denise Gough Fotoğrafları Denise Gough Fotoğrafları