Deniz Barut

Deniz Barut
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :29.3.1983
Doğum Yeri:Denizli

Türk eski voleybolcu ve oyuncu.

Eskişehir Üniversitesi Spor Akademisi'nden mezun olmuştur. Sonrasında ciddi bir sakatlık geçiren oyuncu sporu bırakmak zorunda kalmıştır. Sporu bırakmasının ardından İstanbul’a gelen oyuncu Bahçeşehir Üniversitesi'nde fotoğrafçılık okumuştur. 1997 yılında katıldığı Elit Model güzellik yarışmasında ikinci olarak adını duyurmuş ve podyumlarda yer almaya başlamıştır.

2006 yılında Kaybolan Yıllar isimli dizide oynayarak ilk kez kamera karşısına geçmiştir.

Filmografi

2019 Sesinde Aşk Var
2017 Poyraz Karayel: Küresel Sermaye
2017 Nezih Bir Film

Televizyon

2018 Avlu
2016 Hayatımın Aşkı
2015 Son Çıkış
2014 Kara Para Aşk
2012 Lale Devri
2011 Anneler ile Kızları
2011 Elde Var Hayat
2006 Kaybolan Yıllar

Görev Aldığı Yapımlar

Deniz Barut Fotoğrafları

Deniz Barut Fotoğrafları Deniz Barut Fotoğrafları Deniz Barut Fotoğrafları Deniz Barut Fotoğrafları Deniz Barut Fotoğrafları