Deniz Bolışık

Deniz Bolışık
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :31.7.1982
Doğum Yeri:Ankara

Deniz Bolışık, 1982 yılında Ankara’da doğmuştur. Eğitimini Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. 2006 yılında rol aldığı Hisarbuselik dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ancak gündüz kuşağı dizisi olan Aşkın Bedeli ile tanınmıştır. Fox Tv’de yayınlanan; başrolü Fikret Kuşkan, Ebru Aykaç ve Emel Çölgeçen’in paylaştığı Kırlangıç Fırtınası dizisinin kadrosunda yer almakta ve Zehra karakterini canlandırmaktadır.

Filmografisi

2017 Kırlangıç Fırtınası
2011 Canan
2009 Tamirci Çırağı
2008 Kelebek
2007 Eşref Saati
2007 Ayrılık
2007 Nazlı Yarim
2006 Hisarbuselik
2005 Kırık Kanatlar

Görev Aldığı Yapımlar

Deniz Bolışık Fotoğrafları

Deniz Bolışık Fotoğrafları Deniz Bolışık Fotoğrafları Deniz Bolışık Fotoğrafları Deniz Bolışık Fotoğrafları Deniz Bolışık Fotoğrafları