Deniz Celiloğlu

Deniz Celiloğlu
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1986

Türk dizi ve film oyuncusu.

1986 yılında Bulgaristan'da doğan Deniz Celiloğlu, 3 yaşındayken ailesiyle birlikte Türkiye’ye geldi. Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu olan Deniz Celiloğlu birçok tiyatro oyununda rol aldı. 

2007-2008 sezonunda Akbank Sanat'da rol aldığı 'Şeylerin Şekli' adlı oyun ilk profesyonel deneyimi oldu.

Arkasından yine Aksanat Yeni Kuşak Tiyatro'da Salvador Dali Göndermeleri İçimi Isıtıyor' adlı oyunda ve İstanbul Halk Tiyatrosu'nun 'Gagarin Sokağı' isimli projesinde görev aldı. 

Salvador Dali göndermeleri İçimi Isıtıyor adlı oyunda ki performansıyla 2008-2009 Lions Tiyatro ödüllerinde 'Kerem Yılmazer Genç Yetenek' ödülünü aldı.

Kanal D’de yayınlanan Kanıt dizisindeki Komiser Selim rolüyle tanındı. Ayrıca Ev ve Tamam mıyız? gibi filmlerde başrol oynadı. 12 Aralık 2010'da Müge Bayramoğlu ile evlenen Deniz Celiloğlu, 27 Aralık 2013'te İstanbul Aile Mahkemesi'nde 3 yıldır evli olduğu eşinden tek celsede boşandı.

Filmografi

2018 Son Çıkış
2017 Marlon
2017 Arada
2015 Öğrenci İşleri
2013 İçimdeki Balık
2013 Tamam mıyız?
2009 Ev

Televizyon

2018 Keşke Hiç Büyümeseydik
2017 Siyah Beyaz Aşk
2016 Poyraz Karayel
2015 Gecenin Kraliçesi
2015 O Hayat Benim
2014 Emanet
2013 Çalıkuşu
2012 Muhteşem Yüzyıl
2012 Kanıt

Görev Aldığı Yapımlar

Deniz Celiloğlu Fotoğrafları

Deniz Celiloğlu Fotoğrafları Deniz Celiloğlu Fotoğrafları Deniz Celiloğlu Fotoğrafları Deniz Celiloğlu Fotoğrafları Deniz Celiloğlu Fotoğrafları