Deniz Gürzumar

Deniz Gürzumar
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :12.5.1990
Doğum Yeri:Ankara

Türk oyuncu.

Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuk yapmaya başlamadan önce bazı gruplarla rap yaptı ve sonrasında da devam ettirdi. 2005 yılında Emret Komutanım dizisinin müziğini seslendirdi. İlk oyunculuk deneyimini 2006 yılında Gülpare dizisiye yaşadı. 2008 yılında Aşk Yalan Söyler adlı tiyatro oyununda rol aldı ve oyunun müziklerini yaptı. İlk başrolünü ise Müslüm Gürses'in hayat hikayesinin anlatıldığı 2008 yılı yapımı Esrarlı Gözler filminde oynamıştır.

Ben Böyle Sev (2014), Yaz'ın Öyküsü (2015) ve İçerde (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Muhteşem Üçlü
2018 Hedefim Sensin
2014 Silsile
2008 Esrarlı Gözler

Televizyon

2016 İçerde
2015 Yaz'ın Öyküsü
2014 Beni Böyle Sev
2013 Merhamet
2012 Çıplak Gerçek
2012 Kayıp Şehir
2009 Açık Mutfak
2008 Gece Gündüz
2006 Gülpare

Görev Aldığı Yapımlar

Deniz Gürzumar Fotoğrafları

Deniz Gürzumar Fotoğrafları Deniz Gürzumar Fotoğrafları Deniz Gürzumar Fotoğrafları Deniz Gürzumar Fotoğrafları Deniz Gürzumar Fotoğrafları