Deniz Sarıbaş

Deniz Sarıbaş
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :22.6.1982
Doğum Yeri:İzmir

Türk oyuncu.

Mimar Sinan Üniversitesi Sinema-Televizyon bölümü mezunudur.

Hem oyuncu hem de senarist kişiliği ile dikkat çeken Sarıbaş, Dondurmam Gaymak filminde de yönetmen yardımcılığı yapmıştır.

Filmografi

Senarist Olarak

2006 İlk Aşkım
2002 En Son Babalar Duyar

Oyuncu Olarak

2017 Sera - Geçmişin Gizemi (Sinema Filmi)
2014 Kod Adı Reaksiyon
2010 Arka Sokaklar
2007 Metropol Cafe (Aynı zamanda yapımcı)
2007 Memleket Hikayeleri - Üç Kız Bir Ana (TV Filmi)
2007 Arka Sıradakiler
2001 Benimle Evlenir misin?

Görev Aldığı Yapımlar

Deniz Sarıbaş Fotoğrafları

Deniz Sarıbaş Fotoğrafları Deniz Sarıbaş Fotoğrafları Deniz Sarıbaş Fotoğrafları Deniz Sarıbaş Fotoğrafları Deniz Sarıbaş Fotoğrafları