Deniz Şen Hamzaoğlu

Deniz Şen Hamzaoğlu
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.11.1979
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu, yönetmen, dramaturg ve eğitmen.

1979 yılında oyuncu Hayati Hamzaoğlu’nun oğlu olarak İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Yalova'da tamamladı. Sırasıyla; Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi, İstanbul Üniversitesi Arkeoloji, Konya Selçuk Üniversitesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümleri'nde eğitim gördü. Öğrenciliği sırasında çeşitli müzik gruplarında gitar çaldı. 2002 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü kazandı, mezun olduktan sonra aynı üniversitede Yüksek Lisansını Rejisörlük Bölümü’nde tamamladı. Konya Devlet Tiyatrosu, Antalya Devlet Tiyatrosu ve Antalya Şehir Tiyatrosu’nda oyuncu ve reji asistanı olarak görev aldı. Antalya Şehir Tiyatrosu'ndan ayrıldıktan sonra çeşitli özel tiyatrolarda oyuncu ve rejisör olarak çalıştı. Konya Selçuk Üniversitesi, Adana Çukurova Üniversitesi tiyatro bölümlerinde ve çeşitli kurumlarda oyunculuk ve diksiyon dersleri verdi. 2012 yılında Gülay Say ile birlikte Yabancı Sahne'yi kurdu. Halen başta Yabancı Sahne olmak üzere çeşitli tiyatrolarda oyuncu ve yönetmen olarak görev almakta, yanı sıra televizyon ve sinemada da çalışmalarını sürdürmektedir.

Filmografi

2020 Bayi Toplantısı
2019 Mahallenin Bazı Kedileri (Kısa Film)
2017 Marlon
2017 Aile Arasında
2017 Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü
2016 Durak
2015 Yalnız (Kısa Film)
2014 Kafes
2014 Koltuk (Kısa Film)
2009 Atık (Kısa Film)
2009 Karşı Komşu (Kısa Film)
2002 Ah Şu Kızlar (Kısa Film)
1986 Yaygara 87

Televizyon

2021 Fatma
2021 Kırmızı Kamyon
2020 Kırmızı Oda
2019 Halka
2018 Nefes Nefese
2017 Hayat Şarkısı
2015 Karadayı
2015 Tatlı Küçük Yalancılar

Görev Aldığı Yapımlar

Deniz Şen Hamzaoğlu Fotoğrafları

Deniz Şen Hamzaoğlu FotoğraflarıDeniz Şen Hamzaoğlu FotoğraflarıDeniz Şen Hamzaoğlu Fotoğrafları