Denizhan Akbaba

Denizhan Akbaba
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :3.9.2001
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Lise mezunudur. Üst Kattaki Terörist isimli tiyatro oyunu ile büyük çıkış yakalayan Denizhan Akbaba Direklerarası Genç Yetenek Ödülü’nü kazanmıştır. Küçük yaşına rağmen birçok sinema ve dizide rol almıştır. Kendisi gibi oyuncu olan Emirhan Akbaba isimli bir de ikiz kardeşi vardır.

Bugüne kadar Akasya Durağı, Türk Malı, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Şen Yuva, Leyla ile Mecnun, Muhteşem Yüzyıl, Şubat, Üç Makbul Dua, Aile İşi, Bir Gün Bir Çocuk ve son olarak Mucize Doktor dizisi olmak üzere birçok yapımda başarıyla yer almıştır.

Filmografi

2019 Peri
2019 Otis Tarda (Kısa Film)
2017 Hayvan (Kısa Film)
2016 Bir Gün Bir Çocuk

Televizyon

2019 Mucize Doktor
2017 Nerdesin Birader?
2017 İçerde
2016 Aile İşi
2014 Üç Makbul Dua (TV Filmi)
2013 Öyle Bir Geçer Zaman ki
2012 Şubat
2012 Akasya Durağı
2012 Muhteşem Yüzyıl
2011 Leyla ile Mecnun
2010 Şen Yuva
2010 Türk Malı

Görev Aldığı Yapımlar

  • Peri, 2019, Oyuncu

Denizhan Akbaba Fotoğrafları

Denizhan Akbaba Fotoğrafları Denizhan Akbaba Fotoğrafları Denizhan Akbaba Fotoğrafları Denizhan Akbaba Fotoğrafları Denizhan Akbaba Fotoğrafları