Denzel Whitaker

Denzel Whitaker
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :15.6.1990
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li oyuncu.

Tam adı Denzel Dominique Whitaker'dır. The Great Debaters (2007), Black Panther (2018) ve İlk Gün (2001) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Clout (Kısa Film)
2021 Cut Throat City
2020 Follow Me
2020 Alieu the Dreamer
2019 Will 'The Machine' (Kısa Film)
2019 U Shoot Videos? (Kısa Film)
2018 Black Panther
2017 Brothers Blood (Kısa Film)
2016 Submerged
2015 Back to School Mom
2013 They Die by Dawn
2013 Legit
2011 Büyük Dövüş
2011 Kaçış
2010 Satılık Ruh
2009 The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans
2007 The Great Debaters
2006 Bitirim Karınca (Seslendirme)
2001 İlk Gün

Televizyon

2019 The Purge
2017 Do I Say I Do? (TV Filmi)
2015 Blue Bloods
2013 Monday Mornings
2012 Rizzoli & Isles
2012 Black Dynamite (Seslendirme)
2010 The Boondocks (Seslendirme)
2010 R U There? (TV Filmi)
2010 Freaknik: The Musical (TV Filmi – Seslendirme)
2009 Kanıt Peşinde
2009 House Rules (TV Filmi)
2009 Dadnapped (TV Filmi)
2009 Brothers & Sisters
2007 Zack ve Cody'nin Lüks Yaşamı
2006 The War at Home
2006 Teachers.
2007 Handy Manny (Seslendirme)
2005 What's New, Scooby-Doo? (Seslendirme)
2005 ER
2004 One on One
2005 All That

Yönetmen

2017 Pretty Girl (Kısa Film)
2013 Criminal (Kısa Film)
2012 Operation: CTF (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Will 'The Machine' (Kısa Film)
2018 Jump (Kısa Film)
2013 Criminal (Kısa Film)
2012 Operation: CTF (Kısa Film)

Senaryo

2017 Pretty Girl (Kısa Film)
2013 Criminal (Kısa Film)
2012 Operation: CTF (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Denzel Whitaker Fotoğrafları

Denzel Whitaker Fotoğrafları Denzel Whitaker Fotoğrafları Denzel Whitaker Fotoğrafları Denzel Whitaker Fotoğrafları Denzel Whitaker Fotoğrafları