Derek Nelson

Derek Nelson
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li oyuncu.

Werewolves of the Third Reich (2017), Jurassic Predator (2018) ve Alcatraz (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 A Killer Next Door
2020 The Jonestown Haunting
2019 The Curse of Halloween Jack
2019 The Utah Cabin Murders
2019 Cleavers: Killer Clowns
2019 The Manson Family Massacre
2016 Dark Is the Night (Kısa Film)
2016 Webbed (Kısa Film)
2019 Kurtuluş Günü
2018 Alcatraz
2018 Jurassic Predator
2018 The Legend of Robert the Doll
2017 Werewolves of the Third Reich
2017 For Her (Kısa Film)
2017 Cabin 28
2015 Last Night of the Year

Televizyon

2016 50 Ways to Kill Your Lover

Görev Aldığı Yapımlar

Derek Nelson Fotoğrafları

Derek Nelson Fotoğrafları Derek Nelson Fotoğrafları Derek Nelson Fotoğrafları Derek Nelson Fotoğrafları Derek Nelson Fotoğrafları