Destin Daniel Cretton

Destin Daniel Cretton
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :23.11.1978
Doğum Yeri:Hawaii

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Short Term 12 (2008), Short Term 12 (2013)  ve Deacon's Mondays (2007) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
2019 Just Mercy
2017 Camdan Kale
2014 Short Term 12: Making the Music (Kısa Belgesel Video)
2013 Short Term 12
2012 I Am Not a Hipster
2008 Short Term 12 (Kısa Film)
2007 Deacon's Mondays (Kısa Film)
2006 Drakmar: A Vassal's Journey (Belgesel)
2006 Bartholomew's Song (Kısa Film)
2002 Longbranch: A Suburban Parable (Kısa Film)

Yapımcı

2015 Los (Kısa Film)
2014 Switchfoot: Close to Our Hearts, The Bro-Am Documentary (Kısa Belgesel)
2014 Snapped (Kısa Film)
2012 I Am Not a Hipster
2011 By the Time the Sun Is Hot (Kısa Film)
2008 Kısa Film Term 12 (Kısa Film)
2007 Deacon's Mondays (Kısa Film)
2006 Drakmar: A Vassal's Journey (Belgesel)

Senaryo

2019 Just Mercy
2017 Camdan Kale
2017 Baraka
2013 Short Term 12
2012 I Am Not a Hipster
2008 Short Term 12 (Kısa Film)
2007 Deacon's Mondays (Kısa Film)
2006 Bartholomew's Song (Kısa Film)
2002 Longbranch: A Suburban Parable (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Destin Daniel Cretton Fotoğrafları

Destin Daniel Cretton Fotoğrafları Destin Daniel Cretton Fotoğrafları Destin Daniel Cretton Fotoğrafları Destin Daniel Cretton Fotoğrafları Destin Daniel Cretton Fotoğrafları