Devrim Saltoğlu

Devrim Saltoğlu
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :30.06.1973
Doğum Yeri:Trabzon

Türk oyuncu.

Sırasıyla, Trabzon Anadolu Lisesi, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümü, A.Ü. Devlet Konservatuvarı tiyatro oyunculuğu mezunudur. Trabzon Belediyesi Deneme Sahnesi, Trabzon Devlet Tiyatrosu, Ankara Deneme Sahnesi, Ankara Özgür Tiyatro, İzmit Şehir Tiyatrosu, Kandemir Konduk Tiyatrosu ve Sadri Alışık Tiyatrosu'nda oyuncu olarak çalışmıştır. 2008-2009 sezonunda Tiyatro Furi'yi kurmuştur. 'Aşkyuvarlar' isimli bir de kitap çalışması vardır. Sıla (2006), Cennet'in Gözyaşları (2017) ve İhanet (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2014 Yağmur: Kıyamet Çiçeği
2011 72. Koğuş
2006 Keloğlan Karaprens'e Karşı
2003 Asmalı Konak: Hayat

Televizyon

2021 Bir Zamanlar Kıbrıs
2020 Güvercin
2018 Cennet'in Gözyaşları
2015 Bedel
2013 Osmanlı'da Derin Devlet
2011 Kızım Nerede
2010 İhanet
2008 Sıla
2008 Goncakaranfil
2004 Melekler Adası
2002 Asmalı Konak
2001 Doksan-Altmış-Doksan

Görev Aldığı Yapımlar

Devrim Saltoğlu Fotoğrafları

Devrim Saltoğlu Fotoğrafları Devrim Saltoğlu Fotoğrafları Devrim Saltoğlu Fotoğrafları Devrim Saltoğlu Fotoğrafları Devrim Saltoğlu Fotoğrafları