Diamand Bou Abboud

Diamand Bou Abboud
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

Lübnanlı aktris ve senarist.

Waynon (2013), Insyriated (2017) ve Stable Unstable (2013) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Crack (Kısa Film)
2017 Hakaret
2017 Insyriated
2016 On the Ropes (Kısa Film)
2014 Sporting Club (Kısa Film)
2013 Stable Unstable
2013 Waynon (ayrıca Senarist)
2011 Tannoura Maxi
2010 Here Comes the Rain
2008 Doukhan bila nar

Televizyon

2015 Abriaa Wa Laken: Innocent... However
2014 Daawat Moqawem
2014 Zaffe: Parade
2001 Albahth Ean Salah Al-deen

Görev Aldığı Yapımlar

Diamand Bou Abboud Fotoğrafları

Diamand Bou Abboud Fotoğrafları Diamand Bou Abboud Fotoğrafları Diamand Bou Abboud Fotoğrafları Diamand Bou Abboud Fotoğrafları Diamand Bou Abboud Fotoğrafları