Diana Rigg

Diana Rigg
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.7.1938
Doğum Yeri:Yorkshire

İngiliz oyuncu.

Tam adı Enid Diana Elizabeth Rigg'dir. Muppetlar'dan Büyük Şamata (1981), Evil Under the Sun (1982), Mother Love (1989), Rebecca (1997), Doctor Who (2005) ve Taht Oyunları (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Last Night in Soho
2017 Nefes
2015 The Honourable Rebel (Anlatıcı)
2006 Duvak
2005 Heidi
1998 Parting Shots
1994 A Good Man in Africa
1993 Genghis Cohn
1987 Snow White
1982 Evil Under the Sun
1981 Muppetlar'dan Büyük Şamata
1977 A Little Night Music
1973 Kanlı Oyun
1971 Hastane
1970 Jül Sezar Suikastı
1969 The Diadem (Kısa Film)
1969 Minikillers (Kısa Film)
1969 Cinayet Şirketi
1969 007 James Bond Kraliçenin Hizmetinde
1968 A Midsummer Night's Dream

Televizyon

2021 Black Narcissus (Mini Dizi)
2020 All Creatures Great and Small
2019 The Snail and the Whale (Kısa Film - Anlatıcı)
2017 Victoria
2017 Penn Zero: Part-Time Hero (Seslendirme)
2017 Detectorists
2017 Taht Oyunları
2017 A Christmas Carol Goes Wrong (TV Filmi – Anlatıcı)
2015 Professor Branestawm Returns (TV Filmi)
2015 You, Me and the Apocalypse (Mini Dizi – Seslendirme)
2013 Doctor Who
2006 Extras
2003 Murder in Mind
2003 Charles II: The Power & the Passion (Mini Dizi)
2001 Victoria & Albert
2000 The Mrs Bradley Mysteries
2000 In the Beginning (Mini Dizi)
1998 The American (TV Filmi)
1997 Rebecca (Mini Dizi)
1996 The Fortunes and Misfortunes of Moll Flanders (TV Filmi)
1996 Samson and Delilah (Mini Dizi)
1995 Zoya (TV Filmi)
1995 The Haunting of Helen Walker (TV Filmi)
1993 Road to Avonlea
1993 Running Delilah (TV Filmi)
1992 Mrs. 'Arris Goes to Paris (TV Filmi)
1989 The Play on One
1989 Mother Love (Mini Dizi)
1987 A Hazard of Hearts (TV Filmi)
1986 The Worst Witch (TV Filmi)
1985 Bleak House (Mini Dizi)
1983 King Lear (TV Filmi)
1982 BBC Play of the Month
1982 Witness for the Prosecution (TV Filmi)
1981 Hedda Gabler (TV Filmi)
1980 Mystery!
1980 The Marquise (TV Filmi)
1979 Oresteia (Mini Dizi)
1977 Three Piece Suite
1975 In This House of Brede (TV Filmi)
1974 Affairs of the Heart
1974 Diana
1970 ITV Saturday Night Theatre
1968 Tatlı sert
1965 ITV Play of the Week
1964 Festival
1964 Armchair Theatre
1963 The Sentimental Agent
1961 Theatre Night
1959 A Midsummer Night's Dream (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Diana Rigg Fotoğrafları

Diana Rigg Fotoğrafları Diana Rigg Fotoğrafları Diana Rigg Fotoğrafları Diana Rigg Fotoğrafları Diana Rigg Fotoğrafları