Didem Erol

Rol :Oyuncu

Türk manken ve sinema oyuncusudur.Uzun yıllar Avustralya'da yaşayıp eğitim gördükten sonra annesi ile birlikte Türkiye'ye dönmüştür. Avrupa Yakası dizisinde Viktoria rolünde oynamıştır. Şu sıralar ünlü yönetmen Quentin Tarantino ile aşk yaşamaktadır

Filmografi
Süper Ajan K9 (2008).... Ayşe Kosovalı
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz (film, 2008).... Kocasını aldatan kadın
Arka Sokaklar (2006).... Mafya liderinin sevgilisi
Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu (2006) .... Caroline
The Contract (2006/I) .... Gazeteci
Balans ve Manevra (2005) .... Helen
Omuz Omuza (dizi) (2004)
Avrupa Yakası (2004) .... Victoria
The Accidental Spy (2001).... Mafya liderinin sevgilisi
The Donor (2000)

Görev Aldığı Yapımlar