Diego Luna

Diego Luna
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :29.12.1979
Doğum Yeri:Meksiko

Meksikalı aktör, yapımcı ve yönetmen. Tam adı Diego Luna Alexander'dır.

Kariyerinin başlarında Telenovelas'ta oynadıktan sonra,Y tu mamá también, Dirty Dancing: Havana Nights, Rudo y Cursi ve Star Wars'un antoloji filmi Rogue One gibi birçok filmde yer aldı. National Geographic Channel'in Büyük Göçmenler belgeselinin İspanyolca seslendirmesini yaptı.

Ayrıca Canana Films'in kurucularındandır.

Filmografi

2017 Flatliners
2016 Blood Father
2016 Mr. Pig (Yönetmen)
2016 The Bad Batch
2016 Rogue One: A Star Wars Story
2014 César Chávez (Yönetmen ve Yapımcı)
2014 The Book of Life
2013 Elysium
2012 Contraband
2012 Casa de Mi Padre
2010 Abel (Yönetmen)
2008 Just Walking
2008 Rudo y Cursi
2008 Milk
2007 El Búfalo de la Noche
2007 Mister Lonely
2006 Only God Knows
2006 Fade to Black
2006 Un mundo maravilloso
2004 Dirty Dancing: Havana Nights
2004 The Terminal
2004 Criminal
2003 Nicotina
2003 Soldados de Salamina
2003 Open Range
2002 Frida
2002 Vampires: Los Muertos
2001 Y tu mamá también
2000 Before Night Falls
1999 A Sweet Scent of Death
1982 Antonieta

Televizyon

2015 Casanova
2013 American Dad!
2010 Great Migrations (Mini Dizi)
2002 Fidel (TV Filmi)
1995 El premio mayor
1989 Carrusel

Müzik Videoları

2011 The One That Got Away

Görev Aldığı Yapımlar

Diego Luna Fotoğrafları

Diego Luna Fotoğrafları Diego Luna Fotoğrafları Diego Luna Fotoğrafları Diego Luna Fotoğrafları Diego Luna Fotoğrafları