Dilek Canbay

Dilek Canbay
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900
Doğum Yeri:Bursa

Türk oyuncu.

Oyunculuğa 1996 yılında Tatlı Kaçıklar dizisiyle başladı. Günümüze kadar sadece TV yapımlarında rol alan oyuncu 2017 yılı yapımı Yaralı Keklik filmiyle ilk kez uzun metraj bir yapımda rol almıştır.

Filmografi

2017 Yaralı Keklik

Televizyon

2014 Yetim Gönüller
2014 Ötesiz İnsanlar
2013 Nizama Adanmış Ruhlar
2013 Neylerse Güzel Eyler (TV Filmi)
2005 Beşinci Boyut
2003 Mihrali
2000 Üvey Baba
1996 Tatlı Kaçıklar

Görev Aldığı Yapımlar

Dilek Canbay Fotoğrafları

Dilek Canbay Fotoğrafları Dilek Canbay Fotoğrafları Dilek Canbay Fotoğrafları