Dilşad Şimşek

Dilşad Şimşek
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.11.1980

Türk dizi ve sinema oyuncusu.

25 Kasım 1980 yılında Norveç'te doğdu. Burada 13 yıl kaldıktan sonra İzmir'de de 14 yıl boyunca yaşadı ve İstanbul'a geldi. “London School of Public Relations” mezunudur. Türkiye'ye geldiği ilk yıllarda reklamcı olarak McCann Erickson'da çalıştı. 1.5 yıl kadar BKM Prot ekibinde bulunarak kısa bir tiyatro yeteneği yakaladı. Daha sonrasında 2 yıl daha devam eden oyunculuk eğitiminin ardından TV'de çalışmaya başladı. 12 Kasım 2011'de BVS Yapım'ın kurucusu ve yönetmeni Bedran Güzel ile evlendi. İki kız kardeşi vardır.

Kariyeri

İlk olarak 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programında kısa bir dönem yer aldı. Daha sonra ilk TV dizisi olan 'Gün Akşam Oldu'da Filiz Akın ve Halil Ergün'ün küçük kızı 'Türkan' karakterini canlandırdı. Sonraki sezonda 'Esir Şehrin Gözyaşları' dizisinde 'Komiser Elif' karakteri rolünde yer aldı. 2013-2014 döneminde ise 'Esra' karakteri ile 'Sana Bir Sır Vereceğim' adlı dizide rol aldı. Ve bunun yanı sıra birçok reklam filmlerinde de yer almıştır.

Filmografi

2019 Öldür Beni Sevgilim
2017 Mutluluk Zamanı
2015 Her Şey Aşktan

Televizyon

2014 Kertenkele
2013 Sana Bir Sır Vereceğim
2012 Esir Şehrin Gözyaşları
2011 Gün Akşam Oldu

Görev Aldığı Yapımlar

Dilşad Şimşek Fotoğrafları

Dilşad Şimşek Fotoğrafları Dilşad Şimşek Fotoğrafları Dilşad Şimşek Fotoğrafları Dilşad Şimşek Fotoğrafları Dilşad Şimşek Fotoğrafları