Ding Liang

Ding Liang
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1968
Doğum Yeri:Wuhu

Çinli senarist, yapımcı ve yönetmen.

Filmografi

Yönetmen

2019 Ayı Kardeşler: Zamanda Yolculuk
2019 Brainy Bubbly Bug Buddies 3
2019 Chicken Stew 2
2018 Ayı Kardeşler: Eyvah Ayılar Küçüldü!
2016 Xiong Chumo Zhi Xueling Xiongfeng
2016 Ayı Kardeşler: Sirkte Curcuna
2014 Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu

Televizyon

2018 Boonie Bears: Spring Into Action
2014 Boonie Bears: Forest Frenzy
2012 Boonie Bears or Bust
2009 Chicken Stew
2000 Conch Bay

Yapımcı

2017 Kung Fu Masters
2014 Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu

Televizyon

2013 Boonie Bears: Homeward Journey (TV Filmi)
2012 Kung Fu Masters of the Zodiac: Origins of the Twelve
2012 One and a Half Heroes (TV Filmi)
2000 Conch Bay

Senaryo

2014 Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu