Dominique Fishback

Dominique Fishback
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :22.03.1991
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu.

Proje (2020), Long Way Home (2018) ve Sessiz Kalma (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Transformers: Canavarların Yükselişi
2021 Yehuda ve Siyah Mesih
2020 Proje
2018 Sessiz Kalma
2018 Long Way Home
2017 Jay-Z: Smile (Kısa Film)
2016 Burning in Birmingham (Kısa Video)
2014 Mental America (Kısa Film)

Televizyon

2021 The Last Days of Ptolemy Grey
2021 Modern Love
2019 The Deuce
2018 Random Acts of Flyness
2015 Show Me a Hero (Mini Dizi)
2015 Royal Pains
2015 Blue Bloods
2015 The Americans
2014 The Affair
2014 The Knick

Görev Aldığı Yapımlar

Dominique Fishback Fotoğrafları

Dominique Fishback FotoğraflarıDominique Fishback FotoğraflarıDominique Fishback FotoğraflarıDominique Fishback FotoğraflarıDominique Fishback Fotoğrafları