Don Johnson

Don Johnson
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :15.12.1949
Doğum Yeri:Missouri

ABD'li oyuncu.

Tam adı Donnie Wayne Johnson'dır. 80'li yılların efsanevi polisiye dizisi Kanun Namına'daki Dedektif Çavuş James 'Sonny' Crockett (Suç organizasyonlarına sızdığı sahte kimliği ile James 'Sonny' Burnett) rolü ile tanınmıştır.

Ünlü aktris Melanie Griffith'le iki kez evlenmiştir. İlk kez 1976'da evlenmişler ancak bu evlilik sadece yedi ay sürmüştür. İkinci kez 1989 yılında evlenmişlerdir ve Dakota Johnson dünyaya gelmiştir.

Filmografi

2019 Vault
2019 Knives Out
2018 Kitap Kulübü
2018 Dragged Across Concrete
2017 İntikam: Bir Aşk Hikayesi
2017 99. Blok
2014 Temmuz Soğuğu
2014 Öteki Kadın
2014 Alex of Venice
2012 Zincirsiz
2011 Four Loko Vineyards (Kısa Film)
2011 Bucky Larson: Born to Be a Star
2011 A Good Old Fashioned Orgy
2010 Ustura
2010 Aşk Çeşmesi
2008 Torno a vivere da solo
2008 Lange flate ballær II
2008 Bastardi
2007 Moondance Alexander
1998 Goodbye Lover
1996 Aşkın Gücü
1993 Günahkarlar
1993 Born Yesterday
1991 Paradise
1991 Harley Davidson ve Marlboro Man
1990 The Hot Spot
1989 Don Johnson: Tell It Like It Is (Kısa Video)
1989 Belaya Koşanlar
1988 Sweet Hearts Dance
1987 Heartbeat (Video)
1987 G.I. Joe: The Movie (Video – Seslendirme)
1986 Don Johnson: Heartbeat (Kısa Video)
1985 Cease Fire
1982 Melanie
1982 Arajin to maho no ranpu (Seslendirme)
1981 Soggy Bottom, U.S.A.
1981 Sekai meisaku dôwa: Hakuchô no mizûmi (Seslendirme)
1978 Rupan sansei (Seslendirme)
1975 Ölüm Bölgesine Dönüş
1975 Lollipops and Roses at Burong Talangka
1975 Çocuk ve Köpek
1973 The Harrad Experiment
1971 Zachariah
1971 Lollipops and Roses
1970 The Magic Garden of Stanley Sweetheart

Televizyon

2019 Watchmen
2018 LA to Vegas
2018 Daddy Issues (TV Filmi)
2017 Talihsiz Serüvenler Dizisi
2017 Sick Note
2016 TripTank (Seslendirme)
2015 From Dusk Till Dawn: The Series
2015 Blood & Oil
2012 Eastbound & Down
2011 Glenn Martin DDS (Seslendirme)
2011 A Mann's World (TV Filmi)
2010 Southern Discomfort (TV Filmi)
2006 Just Legal
2003 Word of Honor (TV Filmi)
2001 Nash Bridges
1995 In Pursuit of Honor (TV Filmi)
1990 Kanun Namina
1985 Tales of the Unexpected
1985 The Long Hot Summer (TV Filmi)
1983 Matt Houston
1983 Six Pack (TV Filmi)
1981 The Two Lives of Carol Letner (TV Filmi)
1981 Elvis and the Beauty Queen (TV Filmi)
1980 From Here to Eternity
1980 Revenge of the Stepford Wives (TV Filmi)
1980 Çiftlik (Mini Dizi)
1979 The Rebels (TV Filmi)
1979 Amateur Night at the Dixie Bar and Grill (TV Filmi)
1978 What Really Happened to the Class of '65?
1978 The American Girls
1978 The Two-Five (TV Filmi)
1978 Ski Lift to Death (TV Filmi)
1978 Katie: Portrait of a Centerfold (TV Filmi)
1978 First, You Cry (TV Filmi)
1977 Sekiz Çocuklu Aile
1977 Police Story
1977 Nashville 99
1977 Big Hawaii
1977 The City (TV Filmi)
1977 Cover Girls (TV Filmi)
1976 San Francisco Sokaklari
1976 Barnaby Jones
1976 Law of the Land (TV Filmi)
1974 The Rookies
1973 Kung Fu
1972 Young Dr. Kildare
1972 The Bold Ones: The New Doctors
1971 Sarge

Görev Aldığı Yapımlar

Don Johnson Fotoğrafları

Don Johnson Fotoğrafları Don Johnson Fotoğrafları Don Johnson Fotoğrafları Don Johnson Fotoğrafları Don Johnson Fotoğrafları