Dounia Sichov

Dounia Sichov
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.10.1980
Doğum Yeri:Saint-Cloud

Rus asıllı Fransız oyuncu.

Ailesi 1979 yılında SSCB'den ayrılmış ve Fransa'ya iltica etmiştir. Akabinde ailesi Rus vatandışlığından da çıkarılınca Fransa'da doğan oyuncu 6 yaşına kadar vatansız yaşamak zorunda  kalmıştır. Victor-Duruy Lisesi ve Paris Dramatik Sanat Yüksek Okulu'nu bitirmiştir. Marussia (2013), Light Thereafter (2017) ve Les bleus: premiers pas dans la police (2006) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Passion simple
2020 Siberia
2018 Mappemonde (Kısa Film)
2017 Mutlu Son
2017 Light Thereafter
2016 I, Philip (Kısa Film)
2016 Boris sans Béatrice
2015 Ce sentiment de l'été
2014 Pasolini
2013 Size Zero (Kısa Film)
2013 Marussia
2010 Memory Lane
2006 Photogramme (Kısa Film)

Televizyon

2015 Profilage
2012 Un village français
2010 Enquêtes réservées
2010 La belle endormie (TV Filmi)
2010 Les bleus: premiers pas dans la police
2010 Marion Mazzano

Yapımcı

2017 Ta peau si lisse (Belgesel)
2017 Alive in France (Belgesel)
2013 Marussia

Görev Aldığı Yapımlar

Dounia Sichov Fotoğrafları

Dounia Sichov Fotoğrafları Dounia Sichov Fotoğrafları Dounia Sichov Fotoğrafları Dounia Sichov Fotoğrafları Dounia Sichov Fotoğrafları