E. Roger Mitchell

E. Roger Mitchell
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.02.1991
Doğum Yeri:Florida

ABD'li oyuncu ve yapımcı.

Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak (2013), Sully (2016), 5. Dalga (2016) ve Frekans (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 A Love to Die For
2022 The Black Phone
2022 Super Turnt
2022 Blood Rust (Kısa Film)
2022 Awakened
2021 Favorite Son
2020 Second Samuel
2019 Full Count
2018 American Woman
2018 Invasion (Kısa Film)
2018 A Father's Love (Kısa Film)
2017 Love by Chance
2017 Barry Seal: Kaçakçı
2017 All Eyez on Me
2017 A Summer's Day (Kısa Film)
2017 2016
2016 Sully
2016 Kod 999
2016 Eternity Hill
2016 Definitely Divorcing
2016 5. Dalga
2016 Frekans
2015 Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Curveball
2015 Blackhats
2015 Across the Tracks (Kısa Film)
2015 Captive
2014 Özgürlük Yürüyüşü
2014 Hız Tutkusu
2014 Elçiyi Öldür
2014 Comeback Dad
2014 Adalet
2013 The Echo Construct (Kısa Film)
2013 Şu An Muhteşem
2013 Son Ayin: Bölüm II
2013 John Henry and the Railroad (Kısa Film)
2013 Anchorman 2: Efsane Devam Ediyor
2013 Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak
2012 Coma (Kısa Film)
2012 Uçuş
2012 The Next Day
2012 Crossing (Kısa Film)
2011 Salgın
2011 Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Battle
2010 Salgın
2010 Blood Done Sign My Name
2009 The Open Road
2009 The Driven (Kısa Film)
2009 Jordyn & Julia (Kısa Film)
2007 NY's Dirty Laundry
2007 Daddy's Little Girls
2006 The Last Adam
2006 Last Sunset
2006 Trust
2005 Madea, grand-mère justicière
2003 Party Animals (Kısa Film)
2003 Özel tim
2003 Kings County
2001 Losing Grace
2000 Bagger Vance Efsanesi
1997 Raney
1997 How I Spent My Summer Vacation

Televizyon

2022 Verified
2021 The Oval
2020 Terror Lake Drive (Mini Dizi)
2020 Outer Banks
2019 Tales
2019 Ambitions
2018 The Quad
2016 Saints & Sinners
2016 Born Again Virgin
2016 Alerte contagion
2015 Powers
2015 Complications
2015 Being Mary Jane
2015 Devious Maids
2014 The Rickey Smiley Show
2014 The Originals
2014 Survivor's Remorse
2014 Line of Sight (TV Filmi)
2013 Yürüyen Ölüler
2013 The Watsons Go to Birmingham (TV Filmi)
2013 dropp Dead Diva
2013 CrazySexyCool: The TLC Story (TV Filmi)
2012 Pour le sourire d'un enfant (TV Filmi)
2012 Nashville
2012 Meurtres à Charlotte (TV Filmi)
2012 Coma (Mini Dizi)
2012 One Tree Hill
2010 Past Life
2007 House of Payne
2006 The Shield
2005 Warm Springs (TV Filmi)
2005 Surface
2003 Threat Matrix
2003 NCIS: Enquêtes spéciales
2001 Boycott (TV Filmi)
1998 Flora et les siens (Mini Dizi)

Yapımcı

2022 Sebastian

Televizyon

2022 The Social Experiment

Görev Aldığı Yapımlar

E. Roger Mitchell Fotoğrafları

E. Roger Mitchell FotoğraflarıE. Roger Mitchell FotoğraflarıE. Roger Mitchell FotoğraflarıE. Roger Mitchell FotoğraflarıE. Roger Mitchell Fotoğrafları