Eben Young

Eben Young
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li oyuncu.

Filmografi

2017 American Assassin
2017 The Hunter's Prayer
2016 Doktor Strange
2016 The Head Hunter
2014 Tatilde Ne Yaptık?
2013 Danışman
2013 Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Göster Gününü 2
2012 Hudson'daki Hyde Park
2012 Medyum
2010 Hayalet Yazar

Televizyon

2017 Doctor Who
2015 You, Me and the Apocalypse
2014 The Assets (TV Mini Dizi)
2013 Nixon's the One
2011 The Jury (TV Mini Dizi)
2009 Moonshot - Der Flug von Apollo 11 (TV Filmi)

Video Oyunları

2013 Company of Heroes 2
2011 Driver: San Francisco
2009 Shellshock 2: Blood Trails
2008 Codename Panzers: Cold War

Görev Aldığı Yapımlar