Ebru Şahin

Ebru Şahin
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.10.1985
Doğum Yeri:Berlin

Türk oyuncu, senarist ve yönetmen.

State University of New York Medya Yönetimi ve Ekonomi, İstanbul Teknik Üniversitesi Ekonomi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk bölümlerinden mezun olmuştur. Yüksek lisansını Harvard Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Halen Los Angeles Film & New York Film Academy'de Yönetmenlik ve Senaryo Yazarlığı eğitimi almaya devam etmektedir. Universal Stüdyoları'nda dört kısa film anlaşması imzalayan zeki ve genç bir yetenek. Johnny Deep'in oyuncu koçu Eric Morris'ten ve Penelope Cruz, Salma Hayek gibi isimlerin oyuncu koçu Michelle Danner'dan özel oyunculuk dersleri ile Syd Field'dan senaryo eğitimi almaktadır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alırken Ne de Olsa Çocuk adlı uzun metraj sinema filminde başrolde oynadı. Altın Portakal'da yarışan en genç bayan oyuncu oldu. Şu anda hayatını Los Angeles Hollywood'da devam ettirmektedir.

Filmografi

Yönetmen

2009 Pirates (Kısa Film)
2009 Futile (Kısa Film)
2009 A Diseased Mind (Kısa Film)
2008 Şeysimtangemi (Kısa Film)

Senaryo

2009 Pirates (Kısa Film)
2009 Futile (Kısa Film)
2009 A Diseased Mind (Kısa Film)
2008 Şeysimtangemi (Kısa Film)
2008 Her Yer Karardı Sonra Kırmızı (Kısa Film)

Televizyon

2013 Babam Sınıfta Kaldı
2013 Pis Yedili

Oyuncu

2019 Cin 'Aşk Büyüsü'
2014 Piyasadan Büyük Alacağımız Var
2013 Eksik Sayfalar
2010 Monolog
2009 Futile (Kısa Film)
2008 Şeysimtangemi (Kısa Film)
2008 Her Yer Karardı Sonra Kırmızı (Kısa Film)
2003 Ne de Olsa Çocuk

Televizyon

2016 Kertenkele
2013 Pis Yedili
2012 Harem
2007 Memleket Hikayeleri - Yarim Senden Ayrılalı (TV Filmi)
2006 Meçhule Gidenler
2006 Ah Polis Olsam
2005 İlk Göz Ağrısı
2005 Çat Kapı
2005 Aşk Her Yaşta
2003 Hayat Bilgisi

Görev Aldığı Yapımlar

Ebru Şahin Fotoğrafları

Ebru Şahin Fotoğrafları