Ece Dizdar

Ece Dizdar
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :13.5.1979
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Denizaltıcı olan babasının görevi nedeniyle çocukluğu boyunca Türkiye’nin birçok şehrinde ve Pakistan, Belçika, İngiltere gibi ülkelerde yaşamıştır. Gezdiği yerlerde genelde Amerikan okullarında okudu. Ortaokul yıllarında Belçika’da müzikal oyunculuğu, ses ve dans üzerine eğitim aldı, 2 yıl boyunca çocuk konservatuvarı kapsamında sahneye çıktı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdikten sonra Londra’ya taşınan oyuncu, ARTSED oyunculuk akademisinde burslu olarak oyunculuk eğitimini tamamladı ve profesyonel oyunculuk kariyerine adım attı. Profesyonel reklam ve tanıtım dublajcısıdır.

Filmografi

2019 Küçük Şeyler
2019 Aşk, Büyü, vs.
2014 Çekmeceler
2004 Simbiyotik

Televizyon

2020 Alef
2017 Siyah Beyaz Aşk
2017 Görünen Adam
2017 Fi
2016 Arkadaşlar İyidir
2015 Beş Kardeş
2013 Güneşi Beklerken
2012 Şubat
2011 Karakol - Herkes Adalet İster
2011 Al Yazmalım
2004 Hayalet
2003 Esir Şehrin İnsanları
2002 En Son Babalar Duyar

Görev Aldığı Yapımlar

Ece Dizdar Fotoğrafları

Ece Dizdar Fotoğrafları Ece Dizdar Fotoğrafları Ece Dizdar Fotoğrafları Ece Dizdar Fotoğrafları Ece Dizdar Fotoğrafları