Ece Özdikici

Ece Özdikici
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.7.1982
Doğum Yeri:İzmir

Türk oyuncu.

8 yaşında İzmir Devlet Tiyatrosu'nun açtığı çocuk oyuncu sınavı kazanarak oyunculuğa adım attı. İzmir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sahne Sanatkları bölümünü bitirdi. Üniversitede okurken Zeliha Berksoy'un asistanlığını yaptı. 

2004 yılında rol aldığı Bir Aşk Hikayesi TV filmiyle profesyonel oyunculuğuna da başlamış oldu. Son olarak Kadın dizisinde Doktor Jale Demir karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

2018 Sükut Evi
2017 Mor Ufuklar
2012 That Good Night
2009 Sizi Seviyorum
2005 Zincirleme Film Tamlaması (Kısa Film)

Televizyon

2018 Kadın
2016 Poyraz Karayel
2014 Cinayet
2012 Dila Hanım
2012 Küçük Hanımefendi
2009 M.A.T.
2008 Deniz ve Mehtap
2007 Yemin
2007 Yasak Elma
2007 Sır Gibi
2006 Arka Sokaklar
2006 Anadolu Kaplanı
2004 Sil Baştan
2004 Bir Aşk Hikayesi (TV Filmi)

Ödülleri

2017 6. Uluslararası Madrid Film Festivali - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Mor Ufuklar

Görev Aldığı Yapımlar

Ece Özdikici Fotoğrafları

Ece Özdikici Fotoğrafları Ece Özdikici Fotoğrafları Ece Özdikici Fotoğrafları Ece Özdikici Fotoğrafları Ece Özdikici Fotoğrafları