Ececan Gümeci

Ececan Gümeci
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :10.3.1983
Doğum Yeri:Bursa

10 yaşında Bursa Devlet Tiyatrosu’nda çocuk oyuncu olarak başladı. Bir yıl tiyatro kursu eğitimi aldıktan sonra tiyatronun çocuk oyuncusu olarak çalışmaya başladı, oyunlarda görev aldı.

Beş yıl Bursa Devlet Tiyatrosu’nda ve Osmangazi Belediye Tiyatrosu’nda oyunlarda görev aldı. 15 yaşında konservatuarı kazandı. Atatürk Üniversitesi Erzurum’da 4 yıl okudu. Aynı zamanda bu dört yıl boyunca Erzurum Devlet Tiyatrosu’ nda oynamaya devam etti. Mezun olduktan sonra Bursa Devlet Tiyatrosu’na döndü, mezun sanatçı olarak çalıştı.

Üçbuçuk dört sezon İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda çalıştı. Yaklaşık 15 yıllık bir tiyatro geçmişi var. Onun dışında dizilerde ve uzun metrajlı filmlerde rol aldı.Plato Film Okulu’nda öğretmenlik yapıyor.

Filmografisi

  • Alemin Kıralı, 2011
  • Yasemince, 2010
  • Geniş Aile, 2009
  • Vay Arkadaş, 2010
  • Kutsal Damacana Dracoola, 2010
  • Avrupa Yakası, 2006
  • Haneler, 2009
  • Fırtına, 2008
  • Doğal Köle, 2007  
  • Vazgeç Gönlüm, 2007  
  • Fırtına, 2006  
  • Aşka Sürgün, 2005  
  • İki Arada Aşk, 2005  
  • Alanya Almanya, 2005  
  • Kalp Gözü, 2004
  • En Son Babalar Duyar, 2002 
  • Sırlar Dünyası / Sır Kapısı, 2002

Görev Aldığı Yapımlar

Ececan Gümeci Fotoğrafları

Ececan Gümeci Fotoğrafları Ececan Gümeci Fotoğrafları Ececan Gümeci Fotoğrafları Ececan Gümeci Fotoğrafları Ececan Gümeci Fotoğrafları